Workshopserie

Dagelijks Gods rust ervaren

.

Heb je dagelijks veel aan je hoofd?

Lukt het je dan nog om liefdevol te reageren?

Leer in deze workshop hoe je dagelijks rust vindt

door je weer op God te richten,

door middel van praktische handvatten..

Workshop 1 Dankbaar leven

Hoe kun je in je dagelijks leven meer rust ervaren en je omstandigheden de baas blijven.

Workshop 2 Vasthouden

Leer hoe je kunt vasthouden aan je geloof in je dagelijks leven en welke factoren er voor kunnen zorgen dat je afgeleid wordt.

Workshop 3 Je leven opbouwen

Hoe weet je wat je bestemming is en wat is je identiteit. Hoe maak je keuzes? Wat zegt God over jou?

Workshops bij boekhandel De Brug Heerenveen!

Woensdagochtenden 10 januari, 14 februari en 14 maart 2018. Entreeprijs is €10 p.p. Met passende boekentips die De Brug in haar assortiment heeft. Vul het contactformulier in onderaan deze pagina voor meer informatie en aanmelding. Of boek de workshops in jouw gemeente of huiskring!

Ja, ik meld me aan!

Door de workshops wordt je bewust van: in hoeverre je gestrest bent of geprikkeld reageert en in hoeverre je je bewust bent van Gods leiding in jouw leven. Je leert beter omgaan met je omstandigheden. De praktische tips en oefeningen zijn gericht op het idee dat God jouw Helper is, ook in je dagelijkse beslommeringen.

De workshops zijn afzonderlijk te boeken, maar het is wel als een geheel bedoeld. Het is daarom aan te raden om ze wel alle 3 volledig te volgen.

De workshops zijn geschikt voor  groepen ongeveer tussen de 12 en 18 personen. Wanneer de groep groter wordt, kan het in de vorm van een lezing met tussendoor opdrachtjes die je voor jezelf maakt.

Naast een heleboel tips en oefeningen, ontvangt iedere deelnemer tijdens de workshop een notitieboekje, een flyer en visitekaartje van Tankber Coaching.

Na afloop van de workshop ontvang je per mail tevens: de samenvatting van deze workshop en leuke links ter inspiratie. Zodoende kun je de handvatten dagelijks toepassen en teruglezen.

De prijs is op te vragen per mail en afhankelijk van mijn reistijd vanuit Akkrum en de grootte van de groep. Het kost meestal rond de 10-15 euro per persoon. Deze workshops zijn geschikt voor bijvoorbeeld huisgemeenten, Bijbelkringen of gespreksgroepen en zijn in overleg te boeken op een avond of overdag. Een workshop duurt ongeveer 2 uur. Neem contact op met het onderstaande contactformulier en geef daarbij aan in welke plaats de workshop zou moeten plaatsvinden en het geschatte aantal deelnemers, dan ontvang je van mij een richtprijs. 

Meld je nu aan voor de workshops, of vraag volledig vrijblijvend informatie aan:

10 + 9 =

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast

Christentherapeut en personal coach
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

Tankber Coaching

Van onrust

naar dankbaarheid

 

Als christentherapeut en coach

begeleid ik mensen met

stress, onrust of emoties

naar een dankbaar leven.

Ontvang tips en inspiratie over dankbaar leven in je mailbox!

Share This