Lezing of workshop

diverse christelijke thema's

.

Wil je meer rust in je dagelijks leven?

Wil je jezelf beter leren kennen?

Of ontdekken wat je belemmert om te kunnen genieten?

Lees hier meer over de interactieve en

praktische workshops van Antsje van der Gaast

Contact opnemen

Workshop Hoe kan ik genieten?

Hoe komt het dat je niet echt kunt genieten en welke aanknopingspunten kunnen je daarbij verder helpen...
Meer info

Workshopserie Dagelijks Gods rust ervaren

3-delige workshopserie (zijn ook apart te boeken)
Meer info

Workshops en lezingen door Antsje van der Gaast

Als TotalBalance coach geef ik workshops en lezingen in Noord Nederland. Ik doe dit als aanvulling op mijn coachingswerk: dat zijn één-op-één of relatie -gesprekken. Workshops helpen je om je bewust te laten worden: ‘in hoeverre kan ik nog stappen zetten zodat ik beter weet wat er in me omgaat en hoe ik reageer?’ Of: ‘wat zou ik kunnen doen om dichter bij God te leven, te groeien in mijn geloof?’ Of je bewust te worden van: ‘Hoe kan ik patronen doorbreken zodat ik beter kan genieten?’.

Het fijne van workshops en lezingen is dat je als organisatie alleen de praktische zaken regelt en je niet druk hoeft te maken over de inhoud. Ik zorg voor de veilige sfeer en voor de mogelijkheid om open gesprekken te hebben met elkaar. Dit zorgt ook voor een band met elkaar, heb ik ervaren.

Ik geef graag praktische voorbeelden en concrete tips. Ik houd er van dat er een interactief element in zit, wat vooral in kleinere groepen goed mogelijk is. In grotere groepen of bij mensen die elkaar niet kennen, voelt het vaak veiliger als men in tweetallen of drietallen iets met elkaar deelt. Verder zijn de lezingen en workshops vooral inhoudelijk van aard.

De workshops zijn meestal geschikt voor  groepen van 6 tot 20 personen. Wanneer de groep groter wordt, kan het in de vorm van een lezing met tussendoor opdrachtjes die je voor jezelf maakt.

Het aantal deelnemers en de reisafstand bepalen de uiteindelijke prijs. Ik probeer het tussen de 10,- en 15,- euro per persoon te houden bij workshops. Dit gaat altijd in voorafgaand overleg.

Na afloop van de workshop ontvang je per mail de samenvatting van de workshop en leuke links ter inspiratie. Zodoende kun je de handvatten dagelijks toepassen en teruglezen.

Deze workshops zijn geschikt voor bijvoorbeeld huisgemeenten, Bijbelkringen of gespreksgroepen en zijn in overleg te boeken op een avond of overdag. Een workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur of op maat zoals u wenst. Neem contact op met het onderstaande contactformulier en geef daarbij aan in welke plaats de workshop zou moeten plaatsvinden en het geschatte aantal deelnemers, dan ontvang je van mij een richtprijs.

Zoekt u een spreker?

Spreken doe ik ook met plezier! Het mogelijk om de onderwerpen van de workshops te verkorten, waarbij er iets minder ruimte is voor interactie. Dan is het geschikt voor grotere groepen.

Vraag informatie aan of meld een groep aan voor de workshops

10 + 3 =

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast

Christentherapeut en personal coach
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

Tankber Coaching

Van onrust

naar dankbaarheid

 

Als christentherapeut en coach

begeleid ik mensen met

stress, onrust of emoties

naar een dankbaar leven.