Workshopserie

Dagelijks Gods rust ervaren

.

Wil je meer rust in je dagelijks leven?

Wil je jezelf beter leren kennen?

Of ontdekken hoe je het vertrouwen terugkrijgt?

Lees hier meer over de interactieve en

praktische workshops van Antsje van der Gaast

Contact opnemen

Workshop 1 Dankbaar leven en Gods rust

Leer en ervaar wat je kunt doen om in je dagelijks leven meer rust te ervaren en je omstandigheden de baas te blijven.

Workshop 2 Vasthouden aan je geloof

Leer hoe je kunt vasthouden aan je geloof in je dagelijks leven en welke factoren er voor kunnen zorgen dat je afgeleid wordt.

Workshop 3 Je leven opbouwen

Uit welke bouwstenen: jouw specifieke
eigenschappen, gaven en talenten, kan jouw leven worden opgebouwd?

Over de 3delige workshopserie ‘Dagelijks Gods rust ervaren’

Door de workshops wordt je bewust van: in hoeverre je gestrest bent of geprikkeld reageert en in hoeverre je je bewust bent van Gods leiding in jouw leven. Je leert beter omgaan met je omstandigheden. De praktische tips en oefeningen zijn gericht op het idee dat God jouw Helper is, ook in je dagelijkse beslommeringen.

De workshops zijn afzonderlijk te boeken, maar het is wel als een geheel bedoeld. Het is daarom aan te raden om ze wel alle 3 volledig te volgen.

De workshops zijn geschikt voor  groepen ongeveer tussen de 8 en 20 personen. Wanneer de groep groter wordt, kan het in de vorm van een lezing met tussendoor opdrachtjes die je voor jezelf maakt.

Naast een heleboel tips en oefeningen, ontvangt iedere deelnemer (bij de kleinere groepen) tijdens de workshop een notitieboekje, een flyer en visitekaartje van Tankber Coaching.

Na afloop van de workshop ontvang je per mail tevens: de samenvatting van deze workshop en leuke links ter inspiratie. Zodoende kun je de handvatten dagelijks toepassen en teruglezen.

De prijs is op te vragen per mail en afhankelijk van mijn reistijd vanuit Akkrum en de grootte van de groep. Het kost meestal rond de 10-15 euro per persoon. Deze workshops zijn geschikt voor bijvoorbeeld huisgemeenten, Bijbelkringen of gespreksgroepen en zijn in overleg te boeken op een avond of overdag. Een workshop duurt ongeveer 2 uur. Neem contact op met het onderstaande contactformulier en geef daarbij aan in welke plaats de workshop zou moeten plaatsvinden en het geschatte aantal deelnemers, dan ontvang je van mij een richtprijs.

Zoekt u een spreker?

Spreken doe ik ook met plezier! Het mogelijk om de onderwerpen van de workshops te verkorten, waarbij er iets minder ruimte is voor interactie. Dan is het geschikt voor grotere groepen.

Vraag informatie aan of meld een groep aan voor de workshops

13 + 15 =

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast

Christentherapeut en personal coach
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

Tankber Coaching

Van onrust

naar dankbaarheid

 

Als christentherapeut en coach

begeleid ik mensen met

stress, onrust of emoties

naar een dankbaar leven.