TotalBalance

In jouw begeleiding gebruik ik de TotalBalance map als leidraad. Op deze pagina lees je wat TotalBalance is.

Wil je zelf TotalBalance coach worden en zoek je een supervisor/coach? Ook dan kun je bij mij terecht. Ik heb sinds 2016 ervaring als TotalBalance coach. Lees hier meer…

Wat is TotalBalance?

TotalBalance is een methode voor coaches en therapeuten die vanuit Bijbelse principes willen werken. Door middel van de TotalBalance methode help ik mensen hun persoonlijke roeping te ontdekken, een gezonde persoonlijkheid te ontwikkelen en een goede basis van rust en balans in hun leven te bereiken. TotalBalance combineert psychologie, coaching en pastoraat. Als cliënt maak je gebruik van de TotalBalance map.

TotalBalance map voor jou

De TotalBalance map is de leidraad voor onze gesprekken. Deze map met thuis opdrachten helpen je je persoonlijkheid ontdekken. In de gesprekken ontdekken we samen, met behulp van deze map, hoe jouw verleden invloed heeft op het hier en nu (patronen), hoe je dit kunt doorbreken, wie je nu werkelijk bent en hoe je je leven anders kunt invullen vanuit deze ontdekkingen. Het uitgangspunt is altijd: Heb God lief boven alles en je naaste als jezelf. Deze effectieve en levensveranderende methode is ontwikkeld door Carianne Ros.

Waarom TotalBalance?

Coaching door een TotalBalance coach levert je op:

  • Geen symptoombestrijding, maar aanpak van je probleem bij de BRON, zodat dit niet langer een terugkerend thema is voor je.
  • Voor eens en altijd je verleden verwerkt, zodat het je niet langer achtervolgt.
  • Inzicht in wie jij bent, waarin jij uniek bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet.
  • Inzicht in je energiehuishouden, zodat je gericht keuzes kunt maken.
  • Inzicht in jouw passie(s) en dromen, zodat je intrinsiek gemotiveerd raakt voor de doelen die je stelt.
  • Focus op die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen.

Zodat je voor eens en altijd vanuit een basis van rust en balans je leven kunt leiden en die dingen kunt doen die je het liefste doet, zonder energie te lekken, of je constant schuldig te voelen.

Zelf TotalBalance coach worden?

Jij kunt zelf ook opgeleid worden als TotalBalance coach. Voor deze coachtraining kun je terecht bij TotalBalance zelf. Aanvullend op de training zijn 6 coachgesprekken en supervisie een vereiste. Deze gesprekken geef ik sinds een paar jaar aan TotalBalance coaches in opleiding. 

Ruime ervaring

Coaching en supervisie bij mij, heeft voor jou een meerwaarde. Al sinds 2016 werk ik met een diversiteit aan cliënten waarbij ik altijd met de TotalBalance map heb gewerkt en nog steeds werk. Ook pas ik vanuit maatwerk andere technieken toe die aanvullend zijn op de TotalBalance methode. Mijn ruime ervaring deel ik graag met jou! 

Waar ik zelf zo enthousiast van wordt, wil ik graag aan jou overdragen!