TotalBalance

In jouw begeleiding gebruik ik de TotalBalance map als leidraad. Verder op deze pagina lees je wat TotalBalance is.

Zelf TotalBalance coach worden?

Jij kunt zelf opgeleid worden als TotalBalance coach. Voor deze coachtraining kun je terecht bij TotalBalance zelf. Aanvullend op de training zijn 6 coachsessies en supervisie een vereiste. Hiervoor kun je bij mij terecht. Sinds 2019 begeleid ik andere TotalBalance coaches-in-opleiding. Per supervisiegesprek bereken ik €110, voor de coachingsgesprekken €95. Al deze sessies duren bij mij 1,5 uur per keer.

Ruime ervaring

Coaching en supervisie bij mij, heeft voor jou een meerwaarde. Al sinds 2016 werk ik met een diversiteit aan cliënten waarbij ik altijd met de TotalBalance map heb gewerkt en nog steeds werk. Ook pas ik vanuit maatwerk andere technieken toe die aanvullend zijn op de TotalBalance methode. Mijn ruime ervaring deel ik graag met jou! 

Waar ik zelf zo enthousiast van word, wil ik graag aan jou overdragen!

Wat is TotalBalance?

Bij de coaching van mijn cliënten pas ik de TotalBalance methode toe. Met TotalBalance ontdek je je persoonlijke roeping, ontwikkel je een gezonde persoonlijkheid en bereik je een goede basis van rust en balans in je leven. Het gebruik van de bijbehorende TotalBalance map biedt je een mooi naslagwerk dat je hele leven van pas zal komen. Het mooie van deze methode is dat het patronen doorbreekt omdat je het vanuit de bron aanpakt; je zet een markeerpunt in je leven!

TotalBalance map voor jou

Met de TotalBalance map bied ik jou opdrachten die je mee naar huis krijgt. Het is gebaseerd op Bijbelse principes. De opdrachten vormen de leidraad bij de coachingsgesprekken. In de gesprekken ontdekken we samen, met behulp van deze map, hoe jouw verleden invloed heeft op het hier en nu (patronen), hoe je dit kunt doorbreken, wie je nu werkelijk bent en hoe je je leven anders kunt invullen vanuit deze ontdekkingen.

Waarom TotalBalance?

 

  • Geen symptoombestrijding, maar aanpak van je probleem bij de BRON, zodat dit niet langer een terugkerend thema is voor je.
  • Voor eens en altijd je verleden verwerkt, zodat het je niet langer achtervolgt.
  • Inzicht in wie jij bent, waarin jij uniek bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet.
  • Inzicht in je energiehuishouden, zodat je gericht keuzes kunt maken.
  • Inzicht in jouw passie(s) en dromen, zodat je intrinsiek gemotiveerd raakt voor de doelen die je stelt.
  • Focus op die dingen die voor jou belangrijk zijn, zodat je niet verzandt in allerlei dingen.

Zodat je voor eens en altijd vanuit een basis van rust en balans je leven kunt leiden en die dingen kunt doen die je het liefste doet, zonder energie te lekken, of je constant schuldig te voelen.