Rustwandeling 22 mei 2019

Graag nodig ik je uit voor een groepswandeling

op woensdag 22 mei 2019 om 10 uur

in de omgeving van Franeker!

Ja, ik meld me aan

Tijdens deze wandeling zul je door middel van stilte-momenten, vragen en opdrachten, de gelegenheid krijgen om je weer te richten op je hart en op God. Het moment in de week is bewust gekozen, vaak is de woensdagochtend voor mensen het midden van een actieve werkweek. Het is goed om dan juist een rustpunt in te bouwen.

Antsje van der Gaast – christentherapeut en coach

Hoe verrassend en bijzonder dat je in relatief een korte tijd tot rust kunt komen!
Het effect van de rustwandeling was merkbaar. Het werkt écht om het op deze manier te doen: wandelen in de natuur, de stilte momenten en de vragen en opdrachten tijdens de korte tussenstops.
Daar kan geen mindfulness-cursus tegenop!
Margriet

De rustwandeling daar zie ik met plezier op terug, ik wist niet wat ik precies kon verwachtten, wel hoopte ik dichter bij God te komen, misschien een te hoge verwachting? Zo te wandelen in stilte was heel fijn, tussendoor een vraag, beantwoorden dat viel niet eens mee! We moesten het er samen over hebben voordat ik tot een antwoord kwam. Het was de bedoeling om een “beeld” op te schrijven, dat had ik helemaal niet, want ik HOORDE de specht kloppen! Op de deur van mijn hart! Was dat God soms, heb ik Hem dan toch ontmoet? Met de zonnestralen en de warmte daarbij wat Margriet had opgeschreven, maakte het compleet voor mij! Het kloppen op de deur van mijn hart, en de warmte van de zon, past perfect bij elkaar, ik geloof nu dat ik God toch ontmoet heb!

Francis

Het is echt voor herhaling vatbaar. Het was bijzonder om met onbekende mensen tot rust te komen in het bos. Door het lopen in stilte krijg je de kans om tot rust te komen. Bijzonder om mee te maken. Een aanrader voor iedereen.

Rutger

Wanneer: woensdag 22 mei 10.00 uur tot 11.45 uur.
Deze wandeling (rustig tempo) met drie tussenstops duurt in totaal ca. 75 min.
Verzamellocatie: wordt nader bekendgemaakt, Franeker (omgeving)
Aanmelden: uiterlijk 20 mei. 
Kosten: 10 euro

Thema: dichter bij God, dichter bij je hart 
Aanmelden: Meld je uiterlijk 20 mei aan via onderstaand contactformulier. Vermeld daarin je voor- en achternaam en je aanmelding voor deze rustwandeling. Je plekje is verzekerd wanneer je het bedrag (10 euro) overmaakt naar Tankber Coaching NL88ASNB0933024924 o.v.v. jouw naam en datum wandeling. Je ontvangt van mij per email de bevestiging. 
Deelnemers: Je kunt je per individu opgeven. Bij minimaal 8 deelnemers kan de wandeling doorgaan. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Deze wandeling is alleen voor volwassenen.
Meenemen:
– Schoenen met rubberen zool en (evt warme) kleding dat tegen regen kan. 
– Paraplu wanneer regen wordt verwacht
– Rugzak waar A5 formaat clipboard in past (deze krijg je van mij te leen voor de wandeling)
– Water
– Eventueel iets te eten
*Weersomstandigheden: bij een beetje regen gaat de wandeling gewoon door, draag daarom passende kleding! Bij extreme weersomstandigheden verplaatsen we de wandeling. Hiervoor ontvang je tijdig bericht. 

Ja, ik meld me aan voor de rustwandeling:

Vul hier onder je gegevens in om deel te kunnen nemen aan de rustwandeling. Wanneer het bedrag van €10 is overgemaakt ben je verzekerd van je deelname. (mits door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet door kan gaan, hiervan ontvang je dan uiterlijk twee dagen van te voren bericht. Het bedrag wordt dan teruggestort of er wordt een nieuwe datum gepland in overleg)

2 + 13 =

Bedrijfsgegevens:

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

De praktijk ligt op 2 minuten loopafstand van het treinstation van de NS, traject Zwolle-Leeuwarden. Akkrum ligt aan de snelweg A32.

Tankber Coaching

Ik vond het een bijzondere ontmoeting met mijn maatje Simone. Wij hadden hetzelfde bij de opdrachten. En konden veel samen delen.
 
Aan het eind van de wandeling hebben wij voor elkaar gebeden en elkaar gezegend. Ik denk met plezier terug aan deze wandeling en ontmoeting.
Jannie

Ik vond het een mooie wandeling, het was beslist de moeite waard. Met name de rust momenten en met de natuur, sprak mij zeker aan. Er kwam een heerlijke vrijheid over me. Ik wandelde samen met Rutger, we kenden elkaar eerst nog niet, maar we hadden gelijk een geestelijke klik en vertrouwen naar mekaar. Wij sloten af met gebed, wat een mooie afsluiting. En dan het moment ‘waar sta jij?’, je had een cirkel en een hart getekend in het zand, dat vond ik een heel bijzonder moment. Ik kan alleen maar zeggen: ‘Antsje zeker mee doorgaan!’ Hopelijk komen er dan ook wat meer mannen bij.

Berend