Rustwandeling 17 april 2019

Graag nodig ik je uit voor een groepswandeling

op woensdag 17 april 2019 om 10 uur

bij de bossen van Oranjewoud!

Ja, ik meld me aan

Tijdens deze wandeling zul je door middel van stilte-momenten, Bijbelteksten en vraag-opdrachten, de gelegenheid krijgen om je weer te richten op God. Het moment in de week is bewust gekozen, vaak is de woensdagochtend voor mensen het midden van een actieve werkweek. Het is goed om dan juist een rustpunt in te bouwen.

Antsje van der Gaast – christentherapeut en coach

Wanneer: woensdag 17 april 10.00 uur tot 11.30 uur.
Deze wandeling (rustig tempo) duurt in totaal 1,5 uur.
Verzamellocatie: wordt nader bekendgemaakt, Oranjewoud
Aanmelden: uiterlijk 15 april. 
Kosten: 10 euro

Thema: dichter bij God
Aanmelden: Meld je uiterlijk 15 april aan via onderstaand contactformulier. Vermeld daarin je voor- en achternaam en je aanmelding voor deze rustwandeling. Je plekje is verzekerd wanneer je het bedrag (10 euro) overmaakt naar Tankber Coaching NL88ASNB0933024924 o.v.v. jouw naam en datum wandeling. Je ontvangt van mij per email de bevestiging. 
Deelnemers: Je kunt je per individu opgeven. Bij minimaal 8 deelnemers kan de wandeling doorgaan. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Deze wandeling is alleen voor volwassenen.
Meenemen:
– Schoenen met rubberen zool en (warme) kleding dat tegen regen/modder kan. Rubberen laarzen zijn ideaal.
– Paraplu wanneer regen wordt verwacht
– Rugzak waar A5 formaat clipboard in past (deze krijg je van mij te leen voor de wandeling)
– Water
– Eventueel iets te eten
*Weersomstandigheden: bij een beetje regen gaat de wandeling gewoon door, draag daarom passende kleding! Bij extreme weersomstandigheden verplaatsen we de wandeling. Hiervoor ontvang je tijdig bericht. 

Ja, ik meld me aan voor de rustwandeling:

Vul hier onder je gegevens in om deel te kunnen nemen aan de rustwandeling. Wanneer het bedrag van €10 is overgemaakt ben je verzekerd van je deelname. (mits door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet door kan gaan, hiervan ontvang je dan uiterlijk twee dagen van te voren bericht. Het bedrag wordt dan teruggestort of er wordt een nieuwe datum gepland in overleg)

12 + 9 =

Bedrijfsgegevens:

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

De praktijk ligt op 2 minuten loopafstand van het treinstation van de NS, traject Zwolle-Leeuwarden. Akkrum ligt aan de snelweg A32.

Tankber Coaching