Neem stappen om met energie en passie, in dankbaarheid uit te delen van wie je bent!

Van onrust, stress of burn-out naar een dankbaar leven

Sta op en schitter !

Vroeger cijferde ik mezelf weg, omdat ik teveel met anderen bezig was. Ik had last van piekergedachten, moeite met emoties en voelde onrust van binnen. Op een gegeven moment was het zo erg, dat ik mezelf helemaal kwijt was, en in een burn-out terechtkwam.

Mijn eigenschap is dat ik anderen goed kan aanvoelen in wat ze nodig hebben. Daardoor vergat ik vaak om naar mezelf te luisteren. De omgeving vergde zoveel van mij, dat ik me opgejaagd voelde.

Totdat ik leerde om dit in een goede balans te brengen. Ik begon mijn gevoelige eigenschappen als talent te gebruiken om anderen te helpen. Ik leerde om mijn kwetsbaarheid te accepteren en mijn grenzen te bewaken. Mijn vertrouwen groeide: zodat God de ruimte kreeg om zijn Kracht en Wijsheid te laten zien in mij!

“Vanaf dat moment wilde ik meewerken aan Gods plan: mensen helpen om dankbaar te leven, zodat ze ook anderen kunnen dienen!”

Als je je herkent in het volgende, ben je bij mij aan het goeie adres!

Geen energie en extreme vermoeidheid

Je voelt je heel erg moe en hebt geen energie om iets te doen

Snel emotioneel of juist emoties opkroppen

Je hebt moeite met emoties, je hebt snel tranen of je kropt het juist op, je bent sneller geprikkeld en reageert te vaak kortaf

Piekeren of paniekgedachten

Wanneer er iets vervelends gebeurt, blijf je hangen in pieker- of angstgedachten

Communicatie in je relatie is moeizaam

De communicatie met je man of vrouw gaat moeizaam, omdat jullie steeds vaker geirriteerd zijn en elkaar verwijten maakt

Onrust en chaos in je hoofd

Je voelt al een langere tijd onrust en chaos in je hoofd, kunt de rust steeds moeilijker vinden en voelt je onzeker

Aan de slag, maar hoe?

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan, maar vraagt je af: hoe?

Wil jij ook leven vanuit rust en ontspannenheid, dankbaar voor wie je bent?

R

Je wilt je graag weer energiek en ontspannen voelen

R

Je wilt beter kunnen omgaan met emoties, irritaties en frustraties

R

Je wilt meer rust in je hoofd en positieve gedachten hebben

R

Je wilt graag fijne gesprekken en de verbinding ervaren met je partner

R

Je wilt je graag wat zekerder voelen over jezelf en je grenzen beter aangeven

R

Een dankbaar leven!

Naar een dankbaar leven

Door middel van deze coaching leer je hoe je de balans vindt tussen inspanning en rust, zodat je weer echt kunt genieten. Doordat je weer zicht hebt op wie jij bent, voel je je ook dankbaar voor jouw persoonlijkheid, gaven en talenten. Zo kun je er weer zijn voor de mensen om je heen, zonder dat het je teveel energie kost. Je weet hoe je je gedachten positief kunt beïnvloeden waardoor je meer rust ervaart. Je bent je ook bewust van jouw gevoelens en behoeften. Soms kun je het met anderen delen en een andere keer kies je er bewust voor om zelf beter voor jezelf te zorgen. Om dit te kunnen delen heb je ook praktische handvatten gekregen om op een liefdevolle manier te communiceren, wat je relaties ten goede komt. Dit leer ik je allemaal stap voor stap, door middel van gesprekken, creatieve vormen en het doen van thuisopdrachten. Zodoende heb je aan het einde van het traject alle handvatten gekregen en ervaar je dat het een keerpunt in je leven is geweest!

Coach en therapeut Antsje van der Gaast

=

Goed geschoolde coach: HBO social work, TotalBalance coach, gespecialiseerd in stress, burn-out en hooggevoeligheid

=

Aanpak afgestemd op jouw mogelijkheden, persoonlijkheid en behoeften: maatwerk wat echt aansluit

=

Echt gehoord worden, ruimte voor jouw verhaal, veilig jouw gedachten en emoties delen

=

Handvatten en inzichten krijgen waar je je hele leven wat aan hebt: een keerpunt in je leven!

Aanbevelingen

Ik had vanaf het begin dat ik bij Antsje kwam een goed gevoel, het klikte tussen ons.
Zij hebt mij weer laten zien wie ik werkelijk mag zijn. Ik kan nu veel meer genieten van alles wat ik doe, zelfs van het kleinste kan ik al genieten.
Ook het werk wat ik nu weer doe voor De Heer, geeft mij veel meer voldoening, het is nu meer van uit mijn hart.
Antsje bedankt.
Berend, 65

Door een ingrijpende periode in mijn leven liep ik vast. Ik ben online op zoek gegaan naar hulp en vond daar Antsje van Tankber Coaching. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Aangezien het geloof een grote rol speelt in mijn leven heb ik voor haar gekozen als Christen-coach. In alle rust ga je aan de slag. Je emoties mogen er zijn. Je voelt je gezien en gehoord. Het is alsof zij je aan de hand neemt door het moeras van je gedachten, belemmeringen, overtuigingen. Ze hanteert de menselijke maat. Veel van wat Antsje mededeelt zijn echte eye-openers. Puzzelstukjes zijn daardoor op hun plaats gevallen. Ik ben veel positiever geworden, heb meer geduld en mijn leven weer op orde.

Hennie, 58

Ik was op zoek naar een christelijke coach die mij zou kunnen helpen om de balans in mijn leven terug te krijgen na een burn-out.

Tijdens het traject hebben we tekeningen gemaakt van alle periodes uit het leven. De tekeningen hebben veel inzichten gegeven nadat we deze in alle rust besproken hebben. Patronen uit het verleden heb ik terug gezien in mijn dagelijks leven. Door de gesprekken is dit beter zichtbaar geworden en heb ik hier stappen in gemaakt om ze te herkennen en ernaar te handelen.

Door een christelijke benadering van het traject is er sprake van verdieping in je persoonlijke leven maar ook zeker in je geloofsleven.

Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die we hebben gehad en de inzichten die je hebt gegeven. Je hebt me enorm geholpen om stappen te maken in mijn leven. Ik ben je daar erg dankbaar voor. Het is echt een aanrader voor iedereen die een coach kan gebruiken!

Rutger, 31

Werkwijze

Een coachingstraject houdt in dat we gesprekken hebben waarbij ik je inzicht gevende vragen stel, waarin we gebruik maken van verschillende creatieve werkvormen en waarin we steeds afstemmen in wat jou verder helpt. Zodoende heb je aan het einde van het traject alle handvatten en inzichten gekregen en ervaar je dat het een keerpunt in je leven is geweest!

Thuis werk je met een map met opdrachten; de TotalBalance map.  Deze map is in drieën opgedeeld: verleden, wie was ik; heden: wie ben ik en toekomst: wie wordt ik. Deze gouden combinatie van coachingsgesprekken en thuisopdrachten, maakt dat jouw persoonlijke ontwikkeling écht beklijft, dat je in een intensief proces bezig bent én dat het doelgericht is!

NB: Bij (ernstige) stress en burn-out klachten, kan er (eerst) een andere aanpak worden gekozen die je helpt in de rust te komen, in plaats van direct te beginnen aan thuiswerkopdrachten. Dit stemmen we in overleg af.

Praktische informatie

Een gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur. Is het korter, is je factuur ook lager. Is het langer, dan wordt hij niet hoger, wel zo eerlijk.

Mijn tarieven zijn per sessie van anderhalf uur: 90 euro. Op het eerste gesprek is een korting van 30 euro van toepassing. Deze tarieven zijn voor particulieren, inclusief het gebruik van de TotalBalance map met thuisopdrachten.

Wil jij echt heel graag stappen maken en aan de slag met coaching, maar zijn de tarieven het struikelblok? Ik hoop dat dit je niet tegenhoudt om contact op te nemen, we komen er samen wel uit!

De frequentie, de duur van de gesprekken en het totaal aantal gesprekken worden afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Een coachingstraject duurt gemiddeld 15-20 sessies. Het gaat hierbij om een aanpak waar je je hele leven wat aan hebt!

Steeds vaker zie je dat werkgevers bereid zijn een coachtraject te vergoeden, omdat ze de voordelen er ook van zien dat het beter met jou gaat. Soms is er ook sprake van een belastingvoordeel voor de werkgever.

Coaching via de werkgever kost € 95 excl btw per sessie, onafhankelijk van de duur van het gesprek. Mijn factuur wordt dan rechtstreeks naar jouw werkgever gestuurd (natuurlijk geef ik geen inhoudelijke informatie over jou en je traject).

In alle rust en ontspannenheid uitdelen van wie jij bent!

Dankbaar leven; zoals je bedoeld bent

Al tijdens het telefonische kennismakingsgesprek wist ik, bij Antsje ben ik aan het goede adres. En waardoor kwam dat? Door iets moois dat Antsje zei: “Ik ga je helpen om die mens te worden zoals God je heeft bedoeld.”
Dat sprak me zo aan en ik wist dat dit de kern was van mijn problemen. Je kunt problemen op verschillende manieren aanvliegen maar uiteindelijk moet een mens op zoek naar de waarheid, de bron en de niet in de laatste plaats naar zijn Schepper.

Marjo

Enorm blij en dankbaar met Antsje als coach. Door de gesprekken met Antsje heb ik zoveel meer zelfinzicht gekregen en stappen durven zetten. Antsje weet goed aan te sluiten bij wat ik nodig heb en gebruikt verschillende creatieve werkvormen om telkens een laagje dieper te komen. Als christencoach leert Antsje je vanuit Gods perspectief naar jezelf te kijken, dit blijft leidend door het hele traject heen.

Bedankt voor de waardevolle gesprekken Antsje!

Marieke

Ja, ik boek mijn eerste kruispuntsesssie

Boek jouw tijd in mijn agenda!

Vrijblijvend oriënteren, je eerste stappen verhelderd, en een gratis test (inclusief uitslag bespreking) voor €60,-

Liever eerst even telefonisch contact? Mail mij voor een gratis en vrijblijvende telefonische afspraak

Mijn werktijden zijn: woensdagochtend en -middag, donderdagochtend, vrijdagochtend.

 

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

De praktijk ligt op 4 minuten loopafstand van het treinstation van de NS, traject Zwolle-Leeuwarden. Akkrum ligt aan de snelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden.

Is Tankber Coaching alleen voor christenen?

Ik coach het vaakst christenen, en ook niet-christenen. Dus ook voor mensen die wel iets met zingeving hebben, maar zich niet direct christen willen noemen, of niet per se iets met de kerk hebben. Ik sluit aan bij jouw behoeften. Bij mijn coaching kan over God gepraat worden en kan gebed een rol spelen, een meerwaarde voor wie daar behoefte aan heeft. Voor de een speelt het geloof een grotere rol in het leven dan voor de ander. Deze coaching en therapie is vooral gericht op jou als persoon, op wie jij bent, waar jij tegen aanloopt en hoe jij jezelf kunt ontwikkelen tot een krachtig persoon

TotalBalance christencoach

In 2016 heb ik de TotalBalance basiscoach opleiding behaald en in 2021 de TotalBalance senior coach training.

Door middel van de TotalBalance methode help ik mensen hun persoonlijke roeping te ontdekken, een gezonde persoonlijkheid te ontwikkelen en een goede basis van rust en balans in hun leven te bereiken. Aanvullend heb ik me gespecialiseerd in o.m. angst, stress, burnout, hooggevoeligheid en supervisie.