Wil je ontdekken welke weg je écht in wilt slaan?

In een gratis telefonische 1-op-1 kruispuntsessie, kijken we samen naar jouw volgende stap!

Wil je graag meer genieten, maar…

Q

Voel je de druk van alles wat moet?

Q

Heb je last van pieker gedachten en twijfel je?

Q

Vind je het lastig te weten wat je écht wilt?

Boek dan nu een 30 minuten durende kruispuntsessie en krijg inzicht in waar je nu staat en wat je wilt!

LET OP: Ik heb ruimte voor 11 kruispuntsessies, wees er snel bij om je een plek te garanderen!

Jer 6:16: Ga op de kruispunten staan, denk na, kijk naar de oude wegen. Welke weg leidt naar het goede? Sla die in, en vind rust.

Wie is Antsje van der Gaast?

Van nature kan ik mensen goed aanvoelen in wat ze nodig hebben. Een goede eigenschap waar ik nu mijn werk van heb gemaakt. Waar ik het voorheen vooral als lastige eigenschap ervoer, bracht het me via een kruispunt in mijn leven, naar een keerpunt: stoppen met werken en helemaal opnieuw beginnen, Maatschappelijk Werk studeren en als aanvulling de TotalBalance training bij Carianne Ros.

Sinds drie jaar begeleid ik als personal coach mensen in hun keerpunt: van een stressvol, emotioneel of onrustig leven naar een dankbaar leven: Het is mijn missie dat mensen ontdekken wie ze ten diepste zijn, waar hun onrust vandaan komt en dat ze er wat aan kunnen doen.

Vraag direct jouw sessie aan: