Wil je ontdekken welke weg je écht wilt inslaan?

In een gratis kruispuntsessie aan de telefoon, kijken we samen naar jouw volgende stap!

Ga op de kruispunten staan, denk na, kijk naar de oude wegen. Welke weg leidt naar het goede? Sla die in, en vind rust. (Jer 6:16)

Er zijn een aantal redenen waarom je mijn aanbod zou kunnen aannemen. Je voelt onrust van binnen en reageert snel emotioneel en geprikkeld. Je vindt het lastig keuzes te maken die echt bij je passen en daarbij ook rekening te houden met anderen. Het lukt je ook niet goed om je gevoelens te bespreken met de geliefden om je heen. Zo blijf je steeds hangen in het denk-cirkeltje en neemt de onrust alleen maar toe.

Je vraagt je af of coaching iets voor je kan zijn en zou graag eerst even willen kennismaken met mij en weten wat het precies inhoudt. Het zou al verlichting geven om een keer met iemand anders te praten, zonder direct ergens aan vast te zitten.

In een gratis ‘kruispuntsessie’ per telefoon bespreken we waar je tegen aan loopt en waar de lichtpuntjes zitten. In dit gesprek help ik je met de eerste stappen naar meer rust in je hoofd. Ik neem graag de tijd voor jou en wil je direct al vrijblijvend helpen!

(Wanneer je hierna kiest voor een coachingstraject, zijn de sessies face to face in mijn praktijk te Akkrum, af en toe een sessie via beeldbellen vanwege omstandigheden is mogelijk)

Gratis kruispuntsessie van 45 min

Vertrouwd gesprek

Inzicht en duidelijkheid

Eerste stappen verhelderd

Rust in je hoofd

Lichtpuntjes zien

Wie is Antsje van der Gaast?

Van nature kan ik mensen goed aanvoelen in wat ze nodig hebben. Een goede eigenschap waar ik nu mijn werk van heb gemaakt. Waar ik het voorheen vooral als lastige eigenschap ervoer, bracht het me via een kruispunt in mijn leven, naar een keerpunt: stoppen met werken en helemaal opnieuw beginnen, Maatschappelijk Werk studeren en als aanvulling de TotalBalance training bij Carianne Ros.

Sinds 2016 begeleid ik als personal coach mensen in hun keerpunt: van een stressvol, emotioneel of onrustig leven naar een dankbaar leven: Het is mijn missie dat mensen ontdekken wie ze ten diepste zijn, waar hun onrust vandaan komt en dat ze er wat aan kunnen doen.

In de eerste kennismaking aan de telefoon met Antsje voelde ik me al snel vertrouwd. Mijn emoties mochten er zijn. Ik voelde me gezien en gehoord. Het is alsof zij me aan de hand nam door het moeras van mijn gedachten. Puzzelstukjes begonnen op hun plaats te vallen. Het begin is er!

Hennie (58)

Antsje is authentiek. Je bent letterlijk en figuurlijk “welkom” bij haar. Ze stelt goede vragen.

Remco (47)

Ik wil graag gehoord worden!

Een cadeautje voor mezelf