Geen onrust, onzekerheid en heftige emoties meer

Leer hoe je dankbaar kunt leven

Ben je snel onzeker?

Weet je niet goed meer wie je bent en wat je wilt?

Voel je onrust van binnen?

Voel je druk van je omgeving en heb je het gevoel dat je zoveel ‘moet’?

Heb je last van heftige emoties?

Reageer je snel emotioneel, geprikkeld of boos zonder dat je dat wilde? 

Pieker je teveel?

Heb je moeite om gebeurtenissen te verwerken en maak je je steeds zorgen? 

Sta op en schitter !

Ook voor mij is dit zo herkenbaar. Vroeger cijferde ik mezelf weg, omdat ik teveel met anderen bezig was. Ik had last van piekergedachten, moeite met emoties en voelde onrust van binnen. Op een gegeven moment was het zo erg, dat ik mezelf helemaal kwijt was.

Mijn eigenschap is dat ik anderen goed kan aanvoelen in wat ze nodig hebben. Daardoor vergat ik vaak om naar mezelf en Gods stem te luisteren. De omgeving vergde zoveel van mij, dat ik me opgejaagd voelde.

Totdat ik leerde om dit in een goede balans te brengen. Ik begon mijn gevoelige eigenschappen als talent te gebruiken om anderen te helpen. Ik leerde om mijn kwetsbaarheid te accepteren. Mijn vertrouwen groeide: zodat God de ruimte kreeg om zijn Kracht en Wijsheid te laten zien in mij!

“Vanaf dat moment wilde ik meewerken aan Gods plan: mensen helpen om dankbaar te leven, zodat ze ook anderen kunnen dienen!”

Naar een dankbaar leven

Gelukkig heb ik weer kunnen ontdekken hoe ik voor mezelf een balans kon vinden tussen: zorgen voor mezelf en zorgen voor de ander. Dit is begonnen vanaf het moment dat ik hulp zocht bij een coach, waardoor ik weer op het juiste spoor terecht kwam. Van daaruit ben ik de HBO studie Maatschappelijk Werk gaan doen. Daar ligt mijn basis van mijn kennis en ervaring. Na de studie koos ik ervoor om me écht door God te laten leiden. Zo kwam ik op het spoor van de TotalBalance training van Carianne Ros, waarbij ik als personal coach en therapeut leerde om op pastorale basis mensen te begeleiden.

Mijn persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil. Nog steeds laat God me liefdevol zien waarin ik kan veranderen, maar de stress is niet meer de baas over mij! In mijn blogs kan ik deze ervaringen delen, iets wat ik ook graag doe. Wie weet zal het er ooit van komen om een boek te schrijven…?

Het is mijn grote passie om anderen te begeleiden en te zien hoe zij stappen zetten naar een dankbaar leven!

Opleidingen en specialisaties

=

HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

=

TotalBalance senior coach en supervisor

=

Christen-therapeut

=

Hoog-gevoeligheid

=

Angst, stress en burnout

Je kunt iedere dag weer genieten, rust ervaren en liefde uitdelen!

Lekkerder in je vel

Je weet wat je wilt. Je bent je meer bewust van wie je bent. Je straalt meer rust en liefde uit.

Beter je behoefte aangeven

Het lukt je ook om beter je behoefte aan te geven en daarbij nog steeds rekening te houden met de ander.

Meer ontspannenheid

Een betere sfeer in huis en op je werk. Er wordt plezier gemaakt en er is respect naar elkaar.

Aanbevelingen

Ik had vanaf het begin dat ik bij Antsje kwam een goed gevoel, het klikte tussen ons.
Zij hebt mij weer laten zien wie ik werkelijk mag zijn. Ik kan nu veel meer genieten van alles wat ik doe, zelfs van het kleinste kan ik al genieten.
Ook het werk wat ik nu weer doe voor De Heer, geeft mij veel meer voldoening, het is nu meer van uit mijn hart.
Antsje bedankt.
Berend, 65

Ik was op zoek naar een christelijke coach die mij zou kunnen helpen om de balans in mijn leven terug te krijgen na een burn-out.

Tijdens het traject hebben we tekeningen gemaakt van alle periodes uit het leven. De tekeningen hebben veel inzichten gegeven nadat we deze in alle rust besproken hebben. Patronen uit het verleden heb ik terug gezien in mijn dagelijks leven. Door de gesprekken is dit beter zichtbaar geworden en heb ik hier stappen in gemaakt om ze te herkennen en ernaar te handelen.

Door een christelijke benadering van het traject is er sprake van verdieping in je persoonlijke leven maar ook zeker in je geloofsleven.

Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die we hebben gehad en de inzichten die je hebt gegeven. Je hebt me enorm geholpen om stappen te maken in mijn leven. Ik ben je daar erg dankbaar voor. Het is echt een aanrader voor iedereen die een coach kan gebruiken!

Rutger, 31

Wil jij meer rust ervaren en dankbaar leven?

Bekijk hieronder de tarieven en mogelijkheden

Is Tankber Coaching alleen voor christenen?

Ik coach het vaakst christenen, en ook niet-christenen. Dus ook voor mensen die wel iets met zingeving hebben, maar zich niet direct christen willen noemen, of niet per se iets met de kerk hebben. Ik sluit aan bij jouw behoeften. Bij mijn coaching kan over God gepraat worden en kan gebed een rol spelen, een meerwaarde voor wie daar behoefte aan heeft. Voor de een speelt het geloof een grotere rol in het leven dan voor de ander. Deze coaching en therapie is vooral gericht op jou als persoon, op wie jij bent, waar jij tegen aanloopt en hoe jij jezelf kunt ontwikkelen tot een krachtig persoon

Informatie over de tarieven en werkwijze

Een gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur. Duurt het korter, is je factuur ook lager. Duurt het langer, dan wordt hij niet hoger, wel zo eerlijk. De frequentie, de duur van de gesprekken en het totaal aantal gesprekken worden afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

Ik hanteer drie verschillende tarieven, afgestemd op jouw netto inkomen. De tarieven in onderstaande tabel zijn voor particulieren,  inclusief het gebruik van de TotalBalance map.

Netto gezinsinkomen per maand Max gesprekstarief
1500 of minder € 60
€ 1500 tot 2200 € 80
€ 2200 of meer € 95

Bij werkgerelateerde hulpvragen zou je werkgever bereid kunnen zijn een coachtraject te vergoeden, omdat het gezien kan worden als scholingskosten, wat belastingtechnisch een voordeel kan opleveren. Coaching via de werkgever kost € 95 per gesprek, onafhankelijk van de duur van het gesprek. Mijn factuur wordt dan rechtstreeks naar jouw werkgever gestuurd.

Bij de Belastingdienst kun je in bepaalde gevallen de kosten voor coaching als scholingskosten aftrekken. Informeer bij de belastingdienst welke voorwaarden hier aan verbonden zijn.

TotalBalance christencoach

In 2016 heb ik de TotalBalance basiscoach opleiding behaald en in 2021 de TotalBalance senior coach training.

Door middel van de TotalBalance methode help ik mensen hun persoonlijke roeping te ontdekken, een gezonde persoonlijkheid te ontwikkelen en een goede basis van rust en balans in hun leven te bereiken. Aanvullend heb ik me gespecialiseerd in o.m. angst, stress, burnout, hooggevoeligheid en supervisie.

Als cliënt maak je gebruik van de TotalBalance map met opdrachten en tests die je thuis maakt. Lees hier meer…

Vraag volledig vrijblijvend een gratis kennismakings-

gesprek aan per Skype of telefoon:

Tankber Coaching

Antsje van der Gaast
06-123 17 167

Lange Miente 9
8491 BG Akkrum

De praktijk ligt op 2 minuten loopafstand van het treinstation van de NS, traject Zwolle-Leeuwarden. Akkrum ligt aan de snelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden.

Tankber Coaching

Overige informatie

Ik ben Maatschappelijk Werker van beroep en daarmee handel ik volgens de Beroepscode Maatschappelijk Werker.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als TotalBalance senior coach en gebruik de bijbehorende werkmap van TotalBalance. Deze map bevat onder andere een persoonlijkheidstest, liefdestalentest, opdrachten en vragen. Het TotalBalance programma is ontwikkeld na ruim 15 jaar onderzoek en implementatie door personal coach, christentherapeut, spreker en schrijver Carianne Ros. Als senior coach ben ik gespecialiseerd in o.m. angst, burnout, stress en hooggevoeligheid.

Vanuit de omzet die ik genereer, draag ik bij aan stichting Unite in Christ, die zich richt op het zichtbaar maken van Gods vaderhart in Noord Nederland.

Ik beschouw de Bijbel als Gods woord en ik beschouw de Heilige Geest van God als mijn helper en trooster op alle facetten van mijn leven. Jezus Christus is mijn redder en verlosser met wie ik een levende relatie mag hebben.